Arviointiko uusiksi – huutia punakynälle?

Arviointiko uusiksi – huutia punakynälle?

Arvioinnissani en ollut kovin objektiivinen, tasapuolinen enkä välttämättä reilukaan. Lisää... »

AT4/5 aivan yksilöllisesti

AT4/5 aivan yksilöllisesti

Innostuin vuonna 2009 käänteisestä oppimisesta (flipped learning) ja perustin Vimeoon ryhmän, jota käytimme Internet I -kurssilla lukiossa. Tuolloin tutustuttiin webtyökaluihin ja julkaisujärjestelmään nimeltä Expression Web... Lisää... »

Heutagogiaa ja reflektointia

Heutagogiaa ja reflektointia

Tällä sivulla on muutamia linkkejä aiemmin julkaisemiini teksteihin: heutagogiaa, tvt:tä ja reflektointia pidettyjen kurssien jälkeen. Lisää... »

Mitä uutta?

Mitä uutta?

Tällä sivulla on 24.2.2016 alkaen muutokset ja lisäykset blogiin, uusimmat ensin. Lisää... »

Peda.net-ohjeet

Peda.net-ohjeet

Sivulla on listattu ja ryhmitelty Vimeossa julkaisemani Peda.netissa olevan vuorovaikutteisen oppimateriaalin sekä oppimisalustan käyttöohjeita ja -vinkkejä. Napsauttamalla alla olevia linkkejä pääset suoraan kanavalle ja katsomaan videoita... Lisää... »

 

Älytuntia kokeilemaan

Matt Millerin kirjakin on lukemisen arvoinen. Hänen sivustollaan on usein teoksen teemoihin liittyviä juttuja, tällä kertaa älytunti eli genius hour, joka Googlellakin on ahkerassa käytössä. Miksei koulussa? Katso myös A. J. Julianin Genius Hour -ohjeita ja kirja-arvioni Don Wettrickin Pure Geniusista.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*